top of page
Zoeken

Zonnig weekend in Hoge Dries - LC Tongeren: 'kjirre 'ke were'Een aantal leden van Lions Club Tongeren is tijdens het weekend van 13 mei opnieuw gaan werken bij de zorgboerderij Hoge Dries in Koninksem.


Met deze ‘West-Vlaamse’ oproep ‘kjirre 'ke were’ verzamelde voorzitter Johnny andermaal zijn Lions-vrienden om de hand aan de ploeg te slaan. "De geitjes zijn er al helemaal thuis. Nu werd de schapenweide verder afgewerkt om ze weldra te ontvangen. Het schitterende weer nodigde uit om de werkdag af te sluiten met een lekkere BBQ. Kristof was de kundige gelegenheidskok”, vervolgt Johnny.


Ook de plannen voor de inrichting van het hippotherapiecentrum krijgen stilaan vorm. “Er komt een ware paddock. Het voorziene weiland wordt in drie delen ingedeeld. Een mooi pad brengt je naar een centraal gedeelte, dat als een belevingsruimte ingericht wordt”, stellen coördinator, Evi, en Ines, verantwoordelijke van de hippotherapie.


En de gasten Lore, Jos, Karel, Marcel en Luc, ze keken bewonderd naar al die werkende Lions. En Lucske Declercq sprak de profetische woorden "Wanneer komen jullie terug?”.


Bijdrage van Frank Baret

10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page