top of page
Zoeken

Zone Dijlevallei doet al sinds 2015 mee aan de Lions VredesposterwedstrijdDe Lions Clubs van zone Dijlevallei nemen al sinds 2015 -2016 deel aan de Lions Vredesposterwedstrijd. Tot voor corona was dit een vrij actief zone-event, met in de topjaren tot 1.800 deelnemers. Na de covid-pandemie was het niet eenvoudig om alles terug op de rails te krijgen.


Nieuw leven

Maar sinds 2 jaar proberen Maria Philips (LC Mechelen Leliëndael) en Walter Buelens (LC Keerbergen 3 Dennen) deze wedstrijd opnieuw leven in te blazen.


Dit schooljaar telden ze 582 deelnemers. Zij krijgen allemaal een strip van Suske & Wiske. Tijdens de jurering werden 35 tekeningen geselecteerd om deel te nemen aan de wedstrijd op districtsniveau. De klaswinnaars krijgen een bon van IMB voor tekenmateriaal.


Te bewonderen op Facebook

Walter zet de geselecteerde tekeningen op Facebook. Zo maakt degene die de meeste likes van Lions krijgt kans op een extra prijs. De publieksprijs is dan weer voor degene die de meeste likes krijgt van leerlingen uit de deelnemende scholen.


Meer info?

Wil jouw club ook kinderen uit het 6e leerjaar de kans geven om creatief na te denken over vrede? Ontdek er meer over.

87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page