top of page
Zoeken

Terugblik op een geslaagde StartdagOp zaterdag 23 september gonsden de Vesten van verwachting. De startdag om ons nieuwe werkjaar 2023-2024 in te luiden, zou wel eens leuke nieuwe ideeën kunnen brengen.


Onze gouverneur Marc Vanbrabant opende onze doe-dag met zijn thema en slogan: 'Groeien om te dienen'. Daarbij gaf hij ook duiding aan zijn keienmannetje, de gids doorheen zijn jaar. Uiteraard heb je het interview van 24 augustus 2023 op onze website van 112B gelezen en zal ik dus niet in herhaling vallen.


Ook over het thema en de slogan van onze internationale president, Dr. Patty Hill, hou ik het kort. Haar slogan staat voor verandering: 'Changing the world'. Te beginnen in je eigen leefomgeving. Want als we met al onze leden al beginnen in onze eigen omgeving, zullen we de wereld ten goede kunnen keren.


Peter Janssen praatte in zijn eigen stijl ons geheel bij over zijn ervaring als voorzitter van LC Turnhout. Hij gaf hierbij zijn visie over leiderschap en voorzitter zijn in deze tijd van verandering en verjonging binnen onze clubs. Punten die we meenemen is dat echte service maar gerealiseerd kan worden met een hele portie fun.


Lieve Forier stelde haar programma voor rond ledenbeleid. Dit werd ondersteund door een video van Axelle Knapen over hun oprichting van een branche club. Daarna volgde een getuigenis van Tim over de oprichting van hun club.


Uiteraard vergeten we onze service/dienstbaarheid niet en daarover vertelde Hilde Pollaris. Ze deed haar ideeën voor dit werkjaar uit de doeken. En om het nog te versterken had zij Annelies Van De Poel uitgenodigd met een ongelooflijke getuigenis van haar tocht - letterlijk en figuurlijk - naar Mount Kenia en Kili4kids. Ik heb bij menigeen de traantjes zien komen.


Wij eindigden met het project Heideatelier van onze gouverneur en konden genieten van hun ijsjes. Bezoek hun site en bekijk het bezielend werk van een van onze leden Jan Nonneman.


Verslag van Bob Samson, LC Turnhout, GLT-districtsverantwoordelijke
307 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page