top of page
Zoeken

LC Taxandria schenkt 45.000 euro aan verschillende sociale projectenDinsdag 14 februari overhandigde Lions Club Taxandria (Kasterlee) in totaal 45.000 euro aan diverse sociale projecten uit de omgeving. De leden van LC Taxandria zetten zo hun motto ‘We serve’ om in concrete acties waarmee ze organisaties, die goed werk leveren in de omgeving, een extra steuntje in de rug te geven.


“Vele organisaties vertellen ons dat ze voor steeds grotere financiële uitdagingen staan om te kunnen beantwoorden aan de groeiende sociale noden die er zijn in de maatschappij,” zegt Tom Brijs, voorzitter van het sociaal comité van LC Taxandria.


De volgende doelen werden dit jaar weerhouden voor ondersteuning en ontvingen een cheque: VIBO (Oud-Turnhout), Ispahan (Turnhout), CIG De Merode (Kasterlee), ’t Antwoord (Turnhout), Avalympics (Geel), Huis Perrekes (Geel), IMANI (Oud-Turnhout), ’t Locomotiefje (Kasterlee), Actie MIN Mol (Mol), Ameluna (Mol), VBS De Vlieger (Kasterlee), GBS Arkades (Herentals), Akabe De Pioen (Geel), De Pompoenerie (Kasterlee), Hartenbakker (Turnhout) en TEJO (Turnhout).

512 weergaven0 opmerkingen

Komentarze


bottom of page