top of page
Zoeken

LC Aartselaar Cleydael schenkt 5.000 euro aan Goods to Give vzw
"Sinds haar oprichting (in 1986) schonk Lions Club Aartselaar Cleydael al 240.000 euro aan diverse goede doelen. Onlangs ging de club voor de verdeling van de giften een samenwerking aan met Goods to Give vzw.


Lions Club Aartselaar Cleydael wendde zich ook dit jaar tot het OCMW van Aartselaar. Schepen Hilde Heyman kon deze week ruim twee pallets vol non-foodproducten bestellen met een totale waarde van 5.000 euro.


De vrouwelijke Lionsclub bracht het geld samen met de opbrengst van de thee-honingactie, onder meer op de kerstmarkt. Ook Diversey Belgium BV, een Amerikaanse multinational actief in reinigingsproducten en hygiëne, was erg gul. HR-manager Leen van der Auweraer zorgde voor ruim 105 kg reinigingsdoekjes ter waarde van 2.400 euro die het OCMW mee kan verdelen.


“Tenslotte waren er giften van lokale apothekers, middenstanders en groothandelaars om mooie goodie bags samen te stellen”, zegt Linda Lauwers, secretaris van Lions. “In ons 36-jarig bestaan konden we 240.000 euro schenken aan doelen als Cliniclowns, A Touch of Rose, Pegode en WZC Zonnewende. We zijn ook trotse ambassadeur van de Vredesposter Lions Clubs International.”

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page