top of page
Zoeken

GVA: Lions Minerva steunt met paasrit respijthuizen Limmerik en Villa Rozerood

Bijgewerkt op: 18 mrt. 2023"Lions Minerva organiseert op zondag 26 maart weer haar paasrit voor het goede doel. “Het gaat al om onze zesde paasrally”, zegt Oswald Vansintejan, die op zo’n 45 deelnemende auto’s rekent.


Lions Minerva steunt met de paasrit dit jaar de respijthuizen De Limmerik in Pulderbos en Villa Rozerood in De Panne. In De Limmerik kunnen zwaar zorgbehoevende kinderen tijdelijk op vakantie, zodat hun familie eens een rustpauze krijgt of op reis kan. In Villa Rozerood kunnen gezinnen met een zwaar ziek kind samen terecht voor een respijtverblijf of ontspanningsvakantie aan de kust. “We zijn op bezoek geweest in Villa Rozerood en waren zwaar onder de indruk van het mooie werk dat er geleverd wordt”, zegt Vansintejan. “We hebben al vijftien dekbedden en een medische zitzak geschonken. De Limmerik in Pulderbos steunen wij al langer.”


De paasrit op 26 maart start aan afspanning De Moor in Ranst. Vervolgens rijden de deelnemers langs een mooi parcours van 120 kilometer dat ook een stukje door Nederland komt. “Bolleke-pijl, heel gemakkelijk te volgen”, zegt de voorzitter. “De paasrit is toegankelijk voor alle wagens, oldtimers, classic cars maar ook moderne wagens. ’s Avonds om 18u bij aankomst aan De Moor in Ranst is er een barbecue. Sympathisanten die niet mee de rally rijden maar wel onze goede doelen willen steunen, kunnen ook enkel aan de barbecue deelnemen. Graag een mailtje dan naar oswald@vansintejan of 0496-30.95.00.”

Alle details over het evenement vind je op de website van Lions Minerva onder de knop Paasrit 2023 https://antwerpenminerva.wixsite.com/club
70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page