top of page
Zoeken

30.000 euro voor 3 sociale projecten van LC Keerbergen Drie DennenTer gelegenheid van hun galabal op 11 juni heeft Lions Club Keerbergen Drie Dennen aan 3 sociale projecten elk een cheque van 10.000 euro overhandigd.

  • vzw Rozemarijn biedt plaats aan een 80-tal volwassenen met een verstandelijke beperking. Hun werking is gespreid over 5 locaties: Keerbergen (2 locaties), Haacht en Tildonk (Engelenburcht). Elk van deze locaties biedt dag- of woonondersteuning.


  • OOOC Ter Heide is een vzw die opvang biedt aan jongeren in een crisissituatie. Er is plaats voor een 20-tal jongeren waarvan 16 residentieel verblijven en 3 in ambulante opvang.


  • De ALS Liga heeft als niet-gesubsidieerde nationale ALS-organisatie de missie om op zowel nationaal als internationaal vlak de belangen van pALS (patiënten met ALS) te behartigen. Op nationaal vlak doen ze dit door kosteloos deskundige zorgverlening en ondersteuning aan te bieden op fysiek (ALS Mobility & Digitalk), mentaal en sociaal (MaMuze) vlak aan pALS, hun naasten en alle betrokken partijen.
85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page