top of page
Zoeken

Terugblik van onze gouverneur op een bewogen jaarOp donderdag 17 juni nam Magda Baptist tijdens haar drink de gelegenheid om terug te blikken op haar jaar als gouverneur van ons district. Een uittreksel uit haar speech:


"Voor u staat een 'gelukkige' gouverneur, die terugblikt op een toch wel bewogen jaar.

Ik ben gelukkig omdat het mooi en waardevol is geweest. Maar ook gelukkig omdat het voorbij is ...

De clubs hebben op mij een heel sterke indruk gemaakt. Elk op hun manier geven zij invulling aan het Lionisme. Mijn respect voor de clubs is dan ook bijzonder groot. De club en de leden vormen het hart van het Lionisme. Al de rest is bijkomstig.


Een gouverneur alleen kan niets. Het is maar met de steun van de clubs en de talloze vrijwilligers dat we het verschil kunnen maken in het uitdragen van de waarden van ons Lionisme.


Het was een annus horribilis met de overstromingen in Wallonië, de heropflakkering van corona in de winter en last but not least de oorlog in Oekraïne.


Gelukkig had ik een sterk team aan mijn zijde om al deze uitdagingen aan te gaan.

Daarom wil ik aan iedereen een oprecht dankjewel zeggen voor jullie inzet, jullie engagement, jullie werk en inspanningen. Ik waardeer enorm jullie bijdrage aan onze Lions-organisatie, maar vooral ook jullie sociaal engagement voor onze maatschappij."


223 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page