top of page
Zoeken

Schrijf je in als vrijwilliger voor SOHAP (8-11/05/24)


Nog geen plannen voor het lange weekend van Hemelvaart? Kom dan helpen met de gezondheidsscreenings van de atleten tijdens de Special Olympics in La Louvière. Voor het Special Olympics Healthy Athletes Program (SOHAP) van Lions België zijn we op zoek naar 300 vrijwilligers.


Kom helpen als vrijwilliger

Dit is een hands-on activiteit die heel veel voldoening geeft, of je nu alleen komt of met andere leden van je club. Alle Lions en Leo's slaan de handen in elkaar voor een onvergetelijke dag. Je hebt de keuze uit verschillende taken en verschillende dagen. Voor elk wat wils dus.


  • woensdag 8 mei: opbouw van de SOHAP-site ('s avonds kun je genieten van de openingsceremonie)

  • donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 mei: ondersteuning van de gezondheidsprogramma's. Na de laatste testen op zaterdag kun je meegenieten van de slotceremonie.
Meer weten over SOHAP?

SOHAP beoogt een betere inclusie van alle mensen in België met een verstandelijke beperking. Dit gebeurt door de vele data, die verzameld worden tijdens de spelen, te bundelen en te bespreken met instanties zoals het RIZIV of het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg. Je vindt meer details op sohap.beSteun SOHAP financieel

Je kunt SOHAP ook altijd steunen met een kleine donatie. Deze is fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro. Een gift van 40 euro kost je dus eigenlijk maar 22 euro! Elke storting is welkom op het rekeningnummer van Special Olympics Belgium: BE30 0357 2022 2011 met 'Donatie Lions voor SOHAP' als vrije mededeling. Alvast bedankt!


109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page