top of page
Zoeken

'Scholen voor het goede doel' van LC Turnhout Hartevrouwe

Bijgewerkt op: 21 mei


De jaarlijkse finale van het fantastische project ‘Scholen voor het Goede Doel’ van LC Turnhout Hartevrouwe vond plaats op 27 april. Het was weer een topeditie! 7 finalisten mochten hun project voorstellen in het auditorium van Soudal. Samen met het G-scholenproject werd er een totaalbedrag van 8.500 euro verdeeld over al deze winnaars. De cheques worden integraal overgemaakt aan het goede doel waar de leerlingen zich voor inzetten. 


"Jongeren inspireren om zich sociaal te engageren, dat is de doelstelling van ons project 'Scholen voor het Goede Doel'. Maar het scholenproject is zoveel meer: de leerlingen kunnen hun talenten optimaal ontwikkelen door samen te werken, hun presentatieskills aan te scherpen en hun netwerk uit te breiden. Zij worden ondergedompeld in een inspirerende reis van bewustwording, betrokkenheid en positieve verandering", vertelde Grietje Lodewyckx, voorzitter Lionsclub Turnhout Hartevrouwe 


De eerste prijs ging dit jaar naar het project ‘Muylenberg’, gepresenteerd door de leerlingen van het Sint-Jozefcollege. Van harte proficiat aan alle leerlingen en leerkrachten van de deelnemende scholen!


LC Turnhout Hartevrouw kan deze mooie projecten verwezenlijken dankzij de steun aan hun jaarlijkse fundraising van de kerstboompjes.


Lees het volledige artikel en ontdek de andere winnaars.50 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page