top of page
Zoeken

LC Taxandria overhandigde 47.000 euro aan 19 sociale doelen uit de omgeving


19 verschillende sociale organisaties uit de Kempen waren uitgenodigd voor de overhandiging van de cheques door Lions Club Taxandria.


De leden van de serviceclub hebben de voorbije maanden weer enkele concrete acties gedaan om organisaties die goed werk leveren in de omgeving een extra steuntje in de rug te geven. “Ondanks het feit dat België gekend staat voor een goed sociaal vangnet, zien we een groeiende nood aan ondersteuning op diverse vlakken”, zegt Tom Brijs, voorzitter van het sociaal comité van Lions Club Taxandria.  


De volgende doelen werden dit jaar weerhouden voor steun en ontvingen een cheque: VIBO (Oud-Turnhout), Ispahan (Turnhout), CIG De Merode (Kasterlee), ’t Antwoord (Turnhout), Avalympics (Geel), Huis Perrekes (Geel), Imani (Oud-Turnhout), ’t Locomotiefje (Kasterlee), Actie MIN Mol (Mol), GBS De Vlieger (Kasterlee), VBS Arkades (Herentals), Akabe De Pioen (Geel), De Pompoenerie (Kasterlee), Hartenbakker (Turnhout), Heide Atelier (Heist-op-den-Berg), De Waaiburg (Geel), ArmenTeKort (Turnhout), Pleegzorg Geel (Geel) en TEJO (Turnhout).


Lees het volledige artikel in Het Nieuwsblad van 15/02/24

64 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page