top of page
Zoeken

LC Keerbergen 3 Dennen steunt 3 goede doelen met 30.000 euro"Onze Gala-avond ligt weeral enkele weken achter ons en we zijn nog steeds aan het nagenieten! Bedankt deelnemers en sponsors om er weer een ongelofelijk feest van te maken en onze club financieel zo gul te steunen!


Dankzij jullie hebben we weeral (meer dan) 30.000 euro (!) steun kunnen geven aan onze sociale doelen. Tot volgend jaar op zaterdag 8 juni 2024!


  • vzw Rozemarijn biedt plaats aan een 80-tal volwassenen met een verstandelijke beperking. Hun werking is gespreid over 5 locaties: Keerbergen (2 locaties), Haacht en Tildonk (Engelenburcht). Elk van deze locaties biedt dag- of woonondersteuning.

  • OOOC Ter Heide is een vzw die opvang biedt aan jongeren in een crisissituatie. Er is plaats voor een 20-tal jongeren waarvan 16 residentieel verblijven en 3 in ambulante opvang.

  • De ALS Liga heeft als niet-gesubsidieerde nationale ALS-organisatie de missie om op zowel nationaal als internationaal vlak de belangen van pALS (patiënten met ALS) te behartigen. Op nationaal vlak doen ze dit door kosteloos deskundige zorgverlening en ondersteuning aan te bieden op fysiek (ALS Mobility & Digitalk), mentaal en sociaal (MaMuze) vlak aan pALS, hun naasten en alle betrokken partijen."


Verslag van Tim Verbruggen

Lions Club Keerbergen Drie Dennen

65 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page