top of page
Zoeken

LC IJsedal Tervuren zamelde geld in voor Casa MagnoliaOp zondag 2 juni heeft Lions Club IJsedal Tervuren met zijn 17e Lions Oldtimer Tour geld ingezameld voor Casa Magnolia uit Huldenberg. De opbrengst wordt wel pas in oktober bekendgemaakt.


Net als de voorbije jaren begon de Lions Oldtimer Tour afgelopen zondag bij British & Sportscars in Overijse. Daar werden de deelnemers verwelkomd met koffiekoeken en warme dranken, terwijl ze kennis konden maken met de unieke collectie wagens die uitgestald staan in de showrooms.


Nadien vertrok het gezelschap voor een tocht door Vlaams- en Waals-Brabant, maar trokken de deelnemers ook naar de provincie Namen. Daar werd halt gehouden aan de Abdij van Maredsous, waar een lunch geserveerd werd. Uiteindelijk eindigde de rit in het Jan van Ruusbroecpark in Hoeilaart. Daar werd de dag afgesloten met een barbecue.


De opbrengst van het evenement gaat naar Casa Magnolia, een vzw uit Huldenberg die tijd, ruimte en rust wil bieden aan gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte.


Zondag werd een symbolische cheque uitgereikt, want het vakje met het bedrag was nog leeg. Pas op 19 oktober wordt het juiste bedrag bekendgemaakt tijdens de Champagne Tasting bij British Cars.


Lees het volledige artikel in HLN van 4 juni 2024

31 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page