top of page
Zoeken

LC Antwerpen Moerland trakteert 80 kansarmen op een kerstmaal
"Tachtig kansarmen uit Kapellen mochten woensdag hun voetjes onder tafel schuiven voor een heerlijk kerstmaal in de foyer van zaal LUX. Daarvoor had Lions Club Antwerpen Moerland gezorgd.


Na twee coronajaren kon Lions Club Antwerpen Moerland hun traditie weer hervatten. Onder het motto 'een warme kert in Kapellen' waren de Lions-leden zelf de keuken ingedoken om hun uitgebreide maaltijd in elkaar te steken. "Waar we de voorbije jaren enkel kerstpakketten hebben kunnen uitdelen, hebben we de kansarmen nu opnieuw uitgenodigd voor een volledige kerstmaaltijd", aldus Johan Salembier van Lions Club Antwerpen Moerland. Na een aperitief volgde een koud en warm buffet, waarbij onder meer keuze was uit kalkoen en een stoofpotje van vis. Kerstgebak en koffie vormden de afsluiter.

Voor het kerstmaal kon de Lions Club op de medewerking van het gemeentebestuur rekenen. De selectie van de gasten gebeurde in samenwerking met het OCMW van Kapellen. Schepen voor Sociale Zaken Luc Devriese (N-VA) staat volledig achter het initiatief. “Het gaat hier immers over een doelgroep die binnen Kapellen vaak onder de radar blijft.”


43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page