top of page
Zoeken

Beste wensen voor alle Lions en Leo's van onze districtsgouverneur!
Beste Lions en Leo’s,


Graag blik ik samen met jullie even terug op de eerste 6 maanden van mijn gouverneurschap. Wat ik in deze periode zag, was alvast memorabel!


Ons district (Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg) draagt het hart op de juiste plaats en zet zich met man/vrouw en macht in voor ons motto 'We Serve'. Graag vernoem ik enkele opmerkelijke zaken zoals de vele vrijwilligers aan de Delhaizes voor de Voedselbanken, 12.500 kerstboompjes die Turnhout en omgeving sieren, clubs die kerstmaaltijden bereiden voor kansarmen of mensen met een beperking, speelgoed dat zijn weg vindt naar Oekraïne, wijn, champagne en andere lekkernijen (chocolade, koekjes, speculoos, ...) die in grote getale van eigenaar veranderen. Blije mensen en lachende kinderen overal! Ja, wij Lions en Leo’s maken het verschil!


Het is ook met blijdschap dat ik mag aankondigen dat in de eerste 6 maanden van dit werkjaar ons ledenaantal lichtjes is toegenomen (+5).


Ik ben ontzettend fier op onze Lions/Leo’s familie en hun inzet! En op mijn bezoeken kom ik ook echt opmerkelijke leden met een rijke geschiedenis tegen. Zo vieren we dit jaar 2 leden met 55 jaar en 5 (charter)leden met 50 jaar Lions-ervaring!


Ik kijk tevreden terug op mijn eerste 6 maanden als gouverneur van onze grote familie. In deze kerst- en eindejaarsperiode staat onze familie op de eerste plaats. Niet enkel onze Lions/Leo’s-familie, maar zeker ook de eigen familie (partners, kinderen,  kleinkinderen, ...) die ons moeten missen als we weer op pad zijn.


Ik wens jullie en jullie familie prettige kerstfeesten en alvast een gelukkig nieuwjaar! Voor 2024 wens ik jullie veel geluk, een goede gezondheid, meer vrede en minder noden. Ik wens alle Lions en Leo’s het enthousiasme om verder te schrijven aan ons positief verhaal.

 

Beste wensen,


Marc Vanbrabant

Gouverneur district 112B 2023-2024

184 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page