top of page
Zoeken

Adopteer een eendje en maak kans op een auto - zondag 22/09

Bijgewerkt op: 3 jun.


Lions Club Antwerpen Moerland organiseert op zondag 22 september een race met badeentjes voor het goede doel. De leden hopen zon een 10.0000 badeendjes met een uniek nummer te water te kunnen laten op de vijver van het Boothuisje in Brasschaat. De winnaar krijgt een auto.


Het evenement van de Lions Club vindt plaats op de bootjesvijver in het park van Brasschaat. Voorzitter Frank Van Camp: “Iedereen kan een badeendje adopteren. Ieder exemplaar krijgt een uniek nummer. We laten alle exemplaren op 22 september te water. Ze drijven dan richting een flessenhals. De eigenaar van het winnende badeendje wint een auto, een Fiat 500 Dolcevita Hybrid van Garage Frijters. Er zijn voor de ereplaatsen nog mooie prijzen. Wij hopen in totaal 10.000 exemplaren op het water te kunnen storten. De toelating van het Brasschaatse gemeentebestuur hebben we al. Het moet een spektakelstuk worden, hopelijk hebben we de weergoden mee.”


De officiële verkoop van de eendjes start op de Dorpsdag van Kapellen op 26 mei. Geïnteresseerden kunnen ook exemplaren aankopen in verschillende Brasschaatse winkels. Verder is er ook nog de Brasschaatse Dorpsdag op zondag 1 september.


“Met deze eendjesrace steunen wij Villa Max. Deze organisatie biedt gratis vipvakanties aan aan gezinnen met een zwaar zorgbehoevend kind. Zij worden niet gesubsidieerd en zijn dus afhankelijk van allerlei sponsors. Zij leveren echt wel fantastisch werk”, aldus nog Frank Van Camp.


Lions Club Antwerpen Moerland maakt deel uit van een van de grootste internationale NGO’s. De club zet zich in voor mensen die het minder goed hebben. Door allerlei fundraisingsactiviteiten kunnen zij jaarlijks ongeveer 40.000 euro doneren aan diverse goede doelen. Op 30 mei houden we onze traditionele cheque-uitreiking.


Lees het volledige artikel in GVA van 17 mei 202471 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page