top of page
Zoeken

811 atleten gescreend dankzij 193 vrijwilligers tijdens de Special OlympicsIn naam van de hele Special Olympics Belgium-organisatie en in het bijzonder van het gezondheidsprogramma (Healthy Athletes Program) van de Belgische Lions, danken wij alle Lions en Leo's van harte voor de steun aan deze 38e Nationale Spelen. Dagen van ongelooflijke Spelen met geweldige prestaties, gelukkige en trotse atleten. En opnieuw konden we een aantal van hen heel concreet helpen aan de juiste schoenmaat, een nieuwe bril of ander belangrijk gezondheidsadvies.


Tijdens die 3 dagen hebben we dankzij jullie hulp 811 atleten verwelkomd in ons centrum. Er werden in totaal 2.450 testen uitgevoerd in 7 verschillende gezondheidsdisciplines.


De aanwezigheid van 193 vrijwillige Leo's, Lions en hun vrienden werd door de 2.737 deelnemende atleten uit 264 clubs erg gewaardeerd.


We zijn ervan overtuigd dat jullie er zelf ook mooie herinneringen aan hebben overgehouden. Deel ze met jullie club en vriendenkring. Want volgend jaar hebben de atleten jou opnieuw nodig!


Reserveer in je agenda nu al 17 tot en met 20 mei 2023 voor de 39e editie die plaatsvindt in Mechelen.


Hartelijk dank nog en tot volgend jaar!


In naam van de ganse commissie en werkgroep François Oosterlynck

Voorzitter SOHAPFACTS & FIGURES NG22 NL
.pdf
Download PDF • 400KB

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page