top of page
Zoeken

'3 dagen - 30 handen' bouwt een speeltuin in Ensival

Bijgewerkt op: 14 sep. 20234 inwoners uit Vlaams Brabant (Bierbeek, Holsbeek en Oud-Heverlee) hebben na de overstromingen in Wallonië de handen in elkaar geslagen en '3 dagen - 30 handen' opgericht. In samenspraak met de stad Verviers hebben ze het plan opgevat om in Ensival een speeltuin/ravotpark aan te leggen. Dit in een stadsparkje naast de containerklassen-school waarin de kinderen van de basisschool les volgen tot hun nieuw te bouwen school klaar is.


Hun gemeentebesturen, een tuinarchitect en enkele tuinaanleggers waren onmiddellijk bereid om te helpen. Heel wat kleine en grote sponsors hebben voor de nodige financiën gezorgd. Ook ons district heeft hier - dankzij de ingezamelde gelden bij de clubs - een financieel duwtje in de rug gegeven. Het ingezamelde bedrag werd verdubbeld door de Koning Boudewijnstichting.


En eind augustus was het dan zover! Dankzij het harde werk van heel wat vrijwilligers werd de speeltuin aangelegd. Onze collega's van Lions Club Verviers hebben voor de catering van deze harde werkers gezorgd!


73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page