top of page
Zoeken

Stem op 3/12/22 en 18/03 voor Marcel Daniëls als internationale directeur!
Beste Lions- en Leo-vrienden van district B,


In de aanloop naar de Internationale Conventie in Montreal vernamen we dat Lions België voor 2023-2025 een Internationale Directeur mag verkiezen. De internationale directeur maakt deel uit van de Raad van Bestuur van Lions Clubs International. Deze eer viel ons district nog nooit te beurt.


Ik werd door meerdere Lions aangespoord om me kandidaat te stellen, wat ik ondertussen ook gedaan heb.


Op zaterdag 3 december wordt er een ‘online’ verkiezing georganiseerd voor de twee districten die een kandidaat hebben: district A en district B. Voor deze sessie hebben onze gouverneur Bart en ikzelf een filmpje opgenomen, dat die ochtend wordt afgespeeld.


Op zaterdag 18 maart volgt dan een buitengewone conventie in Terhulpen waarop de uiteindelijke kandidaat voor België wordt verkozen. Dit is een ‘fysieke’ conventie en de opkomst van stemgerechtigde leden is dan ook cruciaal.


In de haast 30 jaar dat ik Lion ben, heb ik niet alleen verschillende functies mogen bekleden. Maar ben ik ook betrokken geweest in heel wat projecten en initiatieven van ons district, het multidistrict én van Lions Clubs International.


Vermits mijn professionele loopbaan zich haast uitsluitend heeft afgespeeld op het internationale vlak, ervaar ik een multiculturele en meertalige omgeving als een soort ‘natuurlijke habitat’. Dat is zeker van belang voor deze rol.


Ik heb er zin in en ik wil met jullie steun deze hordes nemen om dan met het ‘echte werk’ te kunnen beginnen. Together we can!


Hartelijk dank voor jullie heel gewaardeerde steun!Marcel Daniëls LC Kortenberg Hertog Jan Past-gouverneur 2019-2020 District 112B

225 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page