top of page
Zoeken

Marcel Daniëls - kandidaat internationaal directeur - verkozen met 97% van de stemmenTijdens de virtuele districtsconventie van 3 december gaf onze gouverneur, Bart Dirckx, meer uitleg over de kans die ons district gekregen heeft om een kandidaat voor de functie van internationale directeur voor te stellen.


Marcel Daniëls (LC Kortenberg Hertog Jan), past-gouverneur 2019-2020 van ons district, heeft zich hiervoor kandidaat gesteld. Met meer dan 30 jaar ervaring als Lion heeft Marcel al heel wat functies binnen onze organisatie met succes ingevuld. Hij heeft ook meegewerkt aan veel initiatieven en projecten binnen ons district, Lions België en Lions International. Ook professioneel gezien, kan Marcel op een rijkgevulde internationale carrière terugblikken. Hij voelt zich dus als een vis in het water in een multiculturele omgeving en schrikt er niet van terug om initiatief te nemen.


Tijdens de virtuele districtsconventie heeft Marcel zijn kandidatuur toegelicht. Hij werd met 97% van de stemmen verkozen!


Marcel bedankt jullie alvast voor jullie massale steun!


"Beste Lionsvrienden van district B,

Ik wil mijn oprechte dank uitdrukken voor de massale steun die ik gekregen heb vanuit ons district voor de eerste fase van de verkiezing voor de functie van International Director.

De volgende stap is de conventie die op 18 maart wordt georganiseerd om de uiteindelijke kandidaat te verkiezen die ons land gaat vertegenwoordigen bij Lions Clubs International.

Daar worden stemgerechtigde leden geacht om persoonlijk aanwezig te zijn om geldig te kunnen stemmen. Meer informatie hierover volgt later.

Ondertussen wens ik jullie en jullie dierbaren een gezellige Kerst- en Nieuwjaarsperiode. Er zijn nog heel wat acties gepland van onze clubs in deze feestperiode en ik wens jullie hiermee heel veel succes, zodat meer mensen met wat minder zorgen deze periode mogen beleven.

Met warme Lionsgroeten,

Marcel Daniëls

LC Kortenberg Hertog Jan

Kandidaat ID District 112B"


189 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page