achtergrond.jpg

Agenda

Clubactiviteiten

Wil je anderen informeren over jouw clubactiviteit?

Stuur een mail naar weserve@lions112b.be met een korte beschrijving van de activiteit.
Voeg de uitnodiging in pdf toe. Of een link naar je website of Facebookpagina. 

Dan doen wij het nodige.

05/06/22 A taste in the park - ginproevrij
LC Kortenberg

Iedereen welkom tussen 12 en 17.30 uur!
Proef de nieuwe spicy duke gin. En geniet van een hapje uit de foodtruck.

Locatie: Park van de abdij van Kortenberg

10/06/22 Benefietavond met stemmenimitator Olivier Laurent
LC Turnhout Hartevrouwe

De overstromingsellende in Wallonië is nog steeds niet achter de rug en de vluchtelingen voor de oorlog in Oekraïne liggen ons nauw aan het hart. Om beide doelen wat meer slagkracht te geven, organiseren we op 10 juni 2022 een benefietvoorstelling in de Warande in Turnhout.

Op het programma:  stemmenimitator en comedian Olivier Laurent.  Hij wordt ook wel eens de man van 100 stemmen genoemd.  Hij brengt een energieke en explosieve cocktail van humor en tederheid. Hij laat ons kennismaken met de grootsten van het chanson en de cinema:  Brel, Sinatra, Louis Armstrong, Eros Ramazotti, Johan Verminnen, Arno, Belmondo, ...

Steun je mee? Reserveer je ticket via de website van de Warande.

Locatie: De Warande, Turnhout

Lenteactie tvv Oekraïne: roséverkoop
LC Aarschot

Traditiegetrouw biedt Lions Club Aarschot ook dit jaar de mogelijkheid om de uitstekende  roséwijn van 'Domaine Mandourelle' aan te kopen.

De opbrengst van deze verkoop gaat naast onze vaste goede doelen zoals vzw Kids Wolfsdonk, De Wissel en Groenhoef dit jaar ook naar de lokale initiatieven voor hulp aan Oekraïense vluchtelingen in de regio Aarschot.

27/05/22 Schlagerfestival
LC Turnhout

Een avondje feest, polonaise en genieten van de optredens van de Vlaamse top van het schlagerlied en dit volledig ten voordele van Mekanders en ’t Antwoord. 

Deelname: 35 euro pp

Locatie: feesttent Giels bos, Vosselaar

Verkoop Hooop-gin
LC Hoogstraten Markant

HOOOP! is zoveel meer dan een buitengewoon lekkere gin! Want hoop is ook wat we met Lions aan zoveel mensen willen geven. Mensen die het moeilijk hebben, tegenslag kenden of gewoonweg veel minder kansen kregen en geïsoleerd geraakten. We hoeven niemand uit te leggen dat Covid-19 hier nog harder toesloeg.

 

Wie HOOOP! serveert, dient rechtstreeks de sociale projecten die Lionsclub Hoogstraten Markland met veel zorg heeft uitgekozen. Inderdaad, de volledige opbrengst van de verkoop gaat integraal naar sociale werken: Armen Tekort, Coda en Ispahan Palliatieve Zorg, TeJo (Therapeuten voor Jongeren), Moeders voor Moeders, Het Verzetje en ook onze lokale en plaatselijke initiatieven. 

De prijs voor HOOOP! (700 ml) bedraagt 44 euro. Een mooie prijs voor een prachtige gin!

LC Hoogstraten Markant verkoopt deze gin ook aan vrienden van andere clubs met een mogelijke degustatie tijdens een diner. Of is je club geïnteresseerd om bij hen gin aan te kopen en zelf als fundraiser te verkopen, neem dan contact met hen op. Ze zijn met name nog op zoek naar contactclubs in Limburg.